Hvor er vi nå?

Publisert

Verden er i stadig endring. Asia sin posisjon styrkes og de globale forsyningskjedene er preget av økende usikkerhet. Dette var hovedtemaene da næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole Hagen, inntok scenen under Logistikk 2024. Han belyste hvordan denne usikkerheten påvirker bransjen, med konsekvenser som høye drivstoffkostnader, økt usikkerhet og behov for lager og beredskap.

Selv om utfordringene er mange, ser Hagen store muligheter for Norge.

- Norge er ledende innen transportteknologi, og landets satsinger på droner, el-fly, autonom og utslippsfri maritim transport, el-biler og busser er enorme.
Hagen trakk også frem ekesmpler som: "Oslo -verdens første nullutslippshovedstad", avansert tunnelbygging, e-commerce logistikk, og bruk av kunstig intelligens.

Hva er Logistikk 2024?

Logistikk 2024 arrangeres av Logistikk Inside og Moderne Transport i samarbeid med Logistikkforeningen. Disse publikasjonene, utgitt av forlaget Bjørgu, har siden 1968 vært sentrale aktører innen logistikkbransjen, kjent for sin uavhengige dekning og innsikt.

Logistikkforeningen har siden 1966 arbeidet for å fremme faglig utvikling og skape forum for logistikkinteresserte, og er en viktig samarbeidspartner for å sikre at Logistikk 2024 gir bransjen de nødvendige verktøy og nettverk for å møte fremtidens utfordringer.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: