Gode regionale møter i Vestlandsvær

Publisert

Derya C. Inan (NHO Logistikk og Transport) sammen styremedlem i NHO LT Sjø og Havn Dag Øyvind Lygre (Greenport Services) og styreleder i NHO LT Vestlandet, Gerdt Meyer (JAS Worldwide).

Ruskevær, samarbeid med lokale myndigheter og utvikling av regionene stod på dagsorden da Ole A. Hagen og Derya C. Inan besøkte Bergen på mandag denne uken. Foruten medlemsbesøk, ble det også tid til viktige samtaler med både havnedirektøren og Bergens nye finansbyråd.

Vi har et robust medlemsnettverk i regionen, og det er viktig at vi er til stede og fremmer transportløsninger, skaper samarbeid med lokale myndigheter og bidrar til god utvikling i regionene, sier næringspolitisk rådgiver Derya C. Inan.  

Havna med sterk hilsen

Fra venstre: Derya C. Inan, Ole A. Hagen, Michal Forland, Gerdt Meyer og Nils Møllerup.

 - Vi hadde møter med havnedirektør Michal Forland og markedssjef Nils Møllerup. Med oss hadde vi vår styreleder fra region Vestlandet, Gerdt Meyer og politisk rådgiver i NHO Vestland, Sondre Olsen. 

Bergen Havn er inne i en spennende fase for å utvikle både cruise, gods og fergetrafikkene sine, samtidig som dagens havnearealer skal byutvikles. Det er avgjørende at havnen har god dialog med aktørene og ivaretar våre medlemmers interesser. Vi må også se dette i sammenheng med Bergen som nasjonalt godsknutepunkt, kobling til vei og bane, den grønne omstillingen og økt behov for å sikre beredskap, sier næringspolitisk direktør Ole A. Hagen.

  - Vi opplever havna som en god støttespiller. Vi driver import og eksport av gods som forsyner lokalt, regionalt, men også internasjonalt, legger styreleder Meyer til. 

Bergen rådhus og ny finansbyråd

Gerdt Meyer, Sondre Olsen, Leif Arne Strømmen og Ole A. Hagen på besøk hos finansbyråden.

Neste stopp var rådhuset, for å møte Bergens nye finansbyråd, Jacob Mæhle (H), med rådgivere.  
- Vi presenterte bransjen og problemstillinger vi er opptatt av i regionen.  Siden valget i fjor har vi hatt tett kontakt med den politiske ledelsen i de største norske byene. Det er åpenbart et behov for å bli kjent med bransjen og hver by har ulike utfordringer, enten det gjelder bymobilitet, logistikk, terminallokalisering eller infrastrukturprosjekter, sier Ole A. Hagen. 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: