GOCELO-convention 2024 i Oslo

Publisert

Advokat i NHO Logistikk og Transport, Thor Chr. Hansteen (nr. 4 foran fra høyre) sammen med logistikknettverket Gocelo.

Logistikknettverket Gocelo har 31 virksomheter i seks europeiske land, med over 2.500 medarbeidere. High-tech logistikk samt transport og lagring av nye møbler innen B2B-segmentet er blant kjerneaktivitetene til Gocelo.

26.-27. september hadde Gocelo ledersamling i Oslo med deltakelse fra ledelse i alle bedrifter, og alle land. Årets Gocelo-Convention ble avholdt fredag 27. september på Clarion Hotel i Bjørvika.

Advokat Thor Chr. Hansteen var invitert til å holde innlegg, og orienterte om utfordringer og muligheter for norske logistikkbedrifter. En engasjert forsamling fikk mye nyttig informasjon, og benyttet muligheten til å stille spørsmål.

For NHO Logistikk og Transport var møtet i Bjørvika et møte på "historisk grunn" ettersom forløperen Norges Speditørforbund ble grunnlagt i 1907 med basis i havnevirksomhet rundt Bjørvika. En ytterligere kuriositet var at blant de bedriftene som var med å grunnlegge Speditørforbundet, er det to som fortsatt er medlemmer, og ett av dem, Adams Express AS, er nettopp tilknyttet Gocelo.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: