- Vil utvikle Oslo som et knutepunkt for hele landet!

Publisert

Oslo's ordfører Anne Lindboe sier Oslo vil bidra til å videreutvikle vår næring, både innen teknologi og grønne løsninger. Foto: Anika / NHO LT

Ordfører Anne Lindboe gjestet NHO Logistikk og Transport under Faglig Forum i april. Hun var tydelig på at Oslo vil bidra til næringens verdiskapning, grønne løsninger og innovativ teknologi.

Hun vektla i sitt innlegg at logistikk og transport er en stor næring i Oslo. Mange av selskapene har hovedkontor her i byen og de fleste ansatte har en tilknytning til byen.

- Vi vil legge til rette for at Oslo blir første nullutslippshovedstad i verden. Da kan bransjen øke sin verdiskapning, samtidig som vi utvikler ladeløsninger, også for tungtransporten. Videre vil vi satse på nye tekniske løsninger for godstransporten, om det er i lufta, på skinner, på vannet eller på vei.

– Det er positivt at ordføreren i hovedstaden vil spille en aktiv rolle for å utvikle vår bransje videre, sier styreleder i NHO Logistikk og Transport, Mona Juell. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid, avslutter Juell.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: