Egeninnsats

Steg 1 - forberedelse
Egenstudie i forkant av samling innebærer at du forbereder deg grundig i pensumet som er tilgjengelig i studentportalen. Denne forberedelsen er grunnlag for forståelse av stoffet før digitale samlinger samt casearbeidet på de fysiske samlinger. 

Steg 2 - casearbeid i samling
Samling med casebasert undervisning forutsetter at forelesere kan bygge videre på det kunnskapsnivået som du forventes å ha etter steg 1, forberedelse og digital samling. For å få godt utbytte av de fysiske samlingene er det viktig at du stiller forberedt - det er obligatorisk å delta på alle tilhørende digitale samlinger og ha gjennomgått nettkurs før oppmøte på fysiske samlinger. 

Samarbeid, dikusjon og refleksjon i casearbeidet gir deg god mulighet for utdypende svar på spørsmål du måtte ha.

 

Om grupper og gruppearbeid - dette får du når du deler kunnskap

Kunnskapsutveksling
Når du deler kompetanse, bidrar du til å spre kunnskap og erfaring til andre. Dette kan føre til nye ideer, perspektiver og løsninger på problemer.


Læring
Gjennom å lære bort det du kan, kan du også lære selv. Å forklare og veilede andre kan hjelpe deg med å forstå emnet bedre og oppdage nye måter å tenke på.


Bygge relasjoner 
Å dele kompetanse kan bidra til å bygge sterke relasjoner med kolleger, samarbeidspartnere og andre i ditt fagområde. Dette kan føre til nye muligheter for samarbeid og nettverksbygging.


Profesjonell utvikling
Å være kjent som en person som er villig til å dele kompetanse, kan øke din profesjonelle profil og omdømme. Dette kan åpne dører for nye karrieremuligheter og lede til personlig og faglig vekst.


Bidra til fellesskapet
Ved å dele kompetanse bidrar du til å styrke fellesskapet eller bransjen din. Dette kan føre til et mer dynamisk og innovativt miljø der alle drar nytte av å lære av hverandre.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: