Øker omsetningen og henter talenter

Publisert

Fra venstre: adm. direktør Leif-Arne R. Strømmen, Aya S. Alkhalidi, Rikke Gjertsen, Sindre Fuglseth, Ulrik C. Aastebøl, Anders Ytreland og Ida Ullestad Misje.

Nisjeselskapet K2 Project Forwarding fortsetter å øke omsetningen og henter talenter fra ulike høyskoler/universiteter med spesialisering innen logistikk. For å få de beste talentene må man rekruttere aktivt, forteller adm. direktør og veteran i bransjen, Leif-Arne R. Strømmen

Maria M. Lisiecka, advokat i NHO Logistikk og Transport, var 29. august på bedriftsbesøk i Bergen.
K2 Project Forwarding ved adm. direktør Leif-Arne Strømmen bød på både omvisning og kunnskapsdeling.

K2 Project Forwarding ble etablert i 2021 på forespørsel fra markedet om et rendyrket nisjeselskap som spesialiserer seg innen prosjektspedisjon og spesialtransport.  Dette har vist seg å være en suksess, med kontinuerlig økt omsetning siden oppstart. Med økt omsetning følger også ekspansjon av selskapet som innebærer behov for dyktige medarbeidere og utvikling av nye talenter. K2 Project Forwarding ønsker å satse på fremtiden og har ansatt hele seks nyutdannede kandidater, samt også tatt inn flere kandidater på internship i samarbeid med de respektive utdanningsinstitusjoner. 

Tilstede på rekrutteringsarenaer

For å få de beste talentene må man rekruttere aktivt forteller adm. direktør og veteran i bransjen Leif-Arne R. Strømmen til advokat Maria M. Lisiecka. Han forteller videre at K2 har vært oppsøkende på høyskoler/universitet der utdanning innen "Logistikk" og "Supply Chain" tilbys, om det så er Molde, Bergen, Kristiansund, Tønsberg eller internasjonalt.  De har sjelden sett sine bransjekollegaer på karrieredager eller arrangement ved de ulike høyskolene.
 - Det å utebli fra disse arenaene, kan føre til at de beste kandidatene går til andre bransjer og industrier enn spedisjonsbransjen, noe som igjen kan bli en tapt mulighet for vår bransje! K2 Project Forwarding ser etter kandidater som har sterk interesse for faget, eller "passion", sier Strømmen.

Ikke bare er Strømmen fornøyd med rekrutteringen av de unge talentene. Nyoppussede og større kontorlokaler skal ferdigstilles i løpet av oktober for å bedre tilpasse selskapets vekst. 

Innovasjon og kvalitet


For å være konkurransedyktig må K2 Project Forwarding tilby innovative tjenester med minst like god kvalitet som sine konkurrenter. K2 jobber tett sammen med sine kunder for å lage transport- og logistikkplaner som optimaliserer bruk og inntak av ulike transportmidler, "routing" (rutevalg), de ser også på gjenbruk av materialer f.eks. benyttet til lastehåndtering, sjøsikring og annet.

Levering av tanker for Northern Light Prosjektet / Brevik Carbon Capture. Prosjektet utført av K2 Project Forwarding AS for Aker Solution / Aker Carbon Capture.

 
Sammen med sine transportingeniør-kollegaer i Fjeld Consultant og Dteq utarbeider de tekniske løsninger som tar ned både risiko under lastehåndtering samt benytter skip som reduserer både kostnader og karbon footprint for sine kunder.

Optimal utnyttelse av et skip muliggjort gjennom nøye planlegging sammen med kunde og K2s transportingeniørteam.


De ansatte er viktigst

Det viktigste for K2 er de ansatte.  - Vi må ha en riktig sammensetning av ansatte; de med lang erfaring innen fagfeltet kombinert med ansatte som utfordrer det etablerte, og våre kunder, til å tenke nytt. Det slle har til felles er deres "passion" for kundene sine. Det er tross alt kundene som betaler lønnen vår,  avslutter Strømmen. 

Interessert i kurs og kompetanse?

Er du ny i bransjen eller ønsker å oppdatere din eksisterende kunnskap?

NHO Logistikk og Transport tilbyr alt fra Logistikk- og transportskolen og tollkurs til spesialiserte traineeprogrammer.

Utforsk våre kurstilbud og ta et skritt videre i din karriere med oss!

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: