21. og 22. oktober er det igjen klart for Transport & Logistikk!

Publisert

Adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli og daglig leder for Transport & Logistikk, Kjersti Shetelig ønsker velkommen til årets største bransjebegivenhet. - Viktige tema, spennende start-ups, relevante utstillere og ikke minst en hyggelig møteplass! Foto: Silje Vhile Braaten

- Velkommen til Transport & Logistikk 2024! Dette blir garantert to flotte og innholdsrike dager med viktige tema oppe til diskusjon! Vi gleder oss til å innta Gardermoen i oktober sammen med både nye og tidligere bransjevenner, og vi håper selvsagt å treffe flest mulig, sier adm. direktør, Are Kjensli og konferansens daglige leder, Kjersti Shetelig.

 - Etter et år på Lillestrøm, er årets konferanse tilbake til Gardermoen og The Qube, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli.  Vi har arrangert konferansen her flere år, og det er en arena som fungerer godt, både med tanke på tilgjengelighet, service og fasiliteter. Kjersti Shetelig er ansatt som ny daglig leder for konferansen. Kjersti har med seg bred erfaring fra arrangørsiden og et sterkt engasjement for å videreutvikle konferansen. Jeg vet at hun i disse dager i ferd med å lande de siste bitene i puslespillet, med både program og utstilling. Dette blir garantert to flotte og innholdsrike dager med viktige tema oppe til diskusjon!  Vi gleder oss til å innta Gardermoen i oktober sammen med både nye og tidligere bransjevenner, og håper selvsagt å treffe flest mulig, sier Kjensli.

Rød tråd og start-ups

Den nye daglige lederen har jobbet med konferansen siden 1. februar, da hun startet i stillingen.
- Jeg gleder meg veldig til årets konferanse, sier Shetelig. Dette er en viktig møteplass for bransjen, og jobben med å videreføre, og videreutvikle, konferansen tar jeg på det største alvor. Basert på tilbakemeldinger fra tidligere deltagere, har jeg valgt å redusere antallet parallelle sesjoner, og være enda tydeligere på hvilke temaer som er på programmet. Utover det har jeg mye fokus på å legge til rette for gode minglesoner, og jeg kommer også til å gjøre middagen litt mer uformell, fortsetter hun. Som et ledd i arbeidet med innovasjon og bærekraftige løsninger har jeg invitert til en start-up-hub, hvor grunder-bedrifter som er helt i startgropa får presentere sine bransjerelevante produkter i utstillingslokalet. Dette initiativet har blitt svært godt mottatt.
Hovedtemaet for årets konferanse er beredskap, et område som er viktigere enn noen gang sett i lys av de utfordringene vi står overfor i dagens samfunn. Med beredskap tenker vi på alt fra cybersecurity, forsyningslinjer, geopolitikk til naturkatastrofer. I tillegg finner vi overskrifter som samferdsel, innovasjon og bærekraft, samt rekruttering og omdømme på dag 2. 
Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være spørsmål, avslutter Shetelig.

Bli med på den viktigste møteplassen for transport og logistikk!

Sikre deg plass til høstens store begivenhet - bestill billett allerede nå.
Early Bird tilbudet gjelder frem til 2. september. 
Vi har et begrenset antall reserverte hotellrom, så det ingen grunn til å vente. 
All informasjon og påmeldingslenke finnes på konferansens nettside (knapp nederst i artikkelen).

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer og mer informasjon. 
Her deles nyheter om programmet, foredragsholdere og andre spennende aktiviteter som vil finne sted under konferansen.

  • Kjersti Hagen Shetelig
  • Daglig leder for konferansen Transport & Logistikk
  • Pressebilder

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: