Sk


 

Du er her: 

Verktylinje

NHO Logistikk og Transport overrekker Speditørskolens gullklokke

Publisert 08.02.18 av Hilde Mannsåker
-
Bastian Alegria

I år var det Bastian Alegria sin tur – han gikk ut av "Speditørskolen 2017" som beste student og gjorde seg med det fortjent til gullklokka, en utmerkelse som henger høyt og gir anseelse i bransjen

NHO Logistikk og Transport overrekker Speditørskolens gullklokke

I år var det Bastian Alegria sin tur – han gikk ut av "Speditørskolen 2017" som beste student og gjorde seg med det fortjent til gullklokka, en utmerkelse som henger høyt og gir anseelse i bransjen.

Bastian arbeider til daglig i FREJA Transport & Logistics AS som Trafikk- og salgsmedarbeider, med fly og sjø som hovedfelt. I 2017 deltok han på NHO Logistikk og Transport sitt utdanningstilbud "Speditørskolen" som en del av traineeordningen. Bastian avsluttet Speditørskolen som speditørkandidat og beste elev.  Bildet over er fra overrekkelsen av diplom og gullklokka i Næringslivets hus på Majorstua i Oslo. 

 

Hva føler du nå, Bastian? spør vi i NHO Logistikk og Transport

"Det er litt vanskelig å sette ord på, men jeg smiler fra øre til øre. Jeg er kjempeglad og ikke minst føler jeg meg stolt og takknemlig for denne markeringen."

Videre forteller Bastian at studieperioden har vært veldig lærerik, og at året har gått utrolig fort. Det har vært mye å sette seg inn i, men det har vært veldig bra å kunne knytte teorien fra skolen opp mot praksis:  

"FREJA skal ha en stor takk. Jeg har og har hatt dyktige kollegaer og mentorer som har veiledet og hjulpet meg. Dessuten har jeg fått muligheten til å jobbe på flere ulike avdelinger og på den måten tilegnet meg masse kunnskap og erfaring innenfor flere områder", forteller Bastian. 

Hva vil du si til andre som vurderer å ta Speditørskolen?
"Ikke vurder – gjør det!  Og så kan man alltids la seg motivere litt ekstra i forhold til å vinne gullklokka - den er jo veldig lekker, da" smiler Bastian.
 

NHO Logistikk og Transport ønsker Bastian lykke til videre!

Speditørskolen har eksistert i over 40 år og er landets eneste speditørutdanning. Skolen har en varighet på ett år og er en kombinasjon av selvstudie, casearbeid og studentsamlinger. Studiet tar sikte på å gi studentene allsidige teoretiske og praktiske kunnskaper om spedisjon. Sammen med bestått utdanning i Tollbehandling kvalifiserer Speditørskolen til tittelen Speditørkandidat. Les mer

 
 

 


NHO Logistikk og Transport, Middelthunsgate 27, Postboks 5489, Majorstuen, 0305 Oslo
Tlf. 23 08 87 80 | firmapost@nholt.no | Org.nr:
 983 054 331
Nettredaktør