Sk


 

Du er her: 

Verktylinje

Nok en merkedag!

Publisert 06.02.18 av Hilde Mannsåker
-
Fra venstre: Glen Aasland, Andreas Älveborn, Anders Justad, Emilie Pettersen, Silje F Pedersen, Bastian Alegria og Janne Hovland. (Kim Koh var dessverre ikke tilstede ved avslutningen)

- Mandag 22. januar 2018 ble en merkedag for åtte nye Speditørkandidater som i de siste to årene har jobbet hardt og målrettet gjennom sin traineeperiode.

De startet Speditørtrainees etter sommeren 2015 og har jevnlig deltatt engasjert på samlinger, forelesninger og kurs – parallelt med at de har hatt varierte og lærerike oppgaver i egen bedrift.

NHO Logistikk og transport samlet traineer, mentorer og øvrige representanter for bedriften til en hyggelig avslutning i NHO sine lokaler på Majorstua i Oslo.  Denne gang, som tidligere ble diplomer høytidelig overrakt den enkelte av administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport Are Kjensli og kompetanseleder Claus Haals. 

Med seg på veien fikk traineene også lykkeønskninger, gode råd og oppmuntring til å være med å utfordre og bidra til bransjens utvikling i årene som kommer.

NHO Logistikk og Transport Kompetanse ønsker alle sammen lykke til videre i en spennende og viktig bransje!

 
 

 


NHO Logistikk og Transport, Middelthunsgate 27, Postboks 5489, Majorstuen, 0305 Oslo
Tlf. 23 08 87 80 | firmapost@nholt.no | Org.nr:
 983 054 331
Nettredaktør